Operation: Städa rummet


Som ni ser så har jag ett stort uppdrag framför mig. Städa rummet som på något vis alltid blir så himla stökigt. Förstår inte varför?? Ser ni ballongerna för övrigt? Det är de enda överlevande efter studenten. JA, STUDENTEN. De har dvs hållt i TRE MÅNADER nu. Vågar inte smälla dem, får ont i öronen då! 
Nåväl. Snälla lillasyster har lånat ut datorn till mig så att ja kan lyssna på bra musik under tiden jag städar.

hard work(out)

Yeah. Hej. Jag har precis kommit hem. Från gymmet! De har gratis prova-på vecka på Träningskompaniet (kommer kallade det TK för jag orkar inte skriva hela ordet, lat tjej) så jag och lillasyster drog en sväng förbi. Min åsikt: Jag gillar friskis bättre, eller nej, jag älskar friskis! MEN. Gratis är gott. Så jag ska gå dit veckan ut, sen blir det nog Sportlife, för de skulle nog med ha gratisvecka har jag hört. Men sen blir det älsklingsfriskis igen. Men min PT hähä.

4 dagar kvar till spontanfredag.. Då har jag bestämt att det blir trädgårn! Vill ingen hänga med, ja då överväger jag fan att gå dit själv. JAG SKA DIT.


5 dagar kvar till nästa spontanfredag..

Ryggen mot väggen, tittar på sista dansen
På vägen hem lovar jag mig själv igen
att nästa vecka bjuder jag upp nån, vem som helst!

Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?


(mina bilder säger allt om i fredags)



Inte alla bilder, men dessa sa en del ändå. Jag vill tacka mitt WINGCOUPLE Sandra och Philip, jag tar hemskt gärna emot er hjälp nästa gång igen för ni va duktiga, hehe. Och ja, i går var vi bara i hede och glodde på film hela hela hela lördagen. Och idag åkte jag hem tidigt. I morgon väntar träning och lite jobb som min fina mormor!

min älskade spontan fredag, ÄNTLIGEN HÄR

... Och jag har en garderob full med kläder, men ändå inget att ha på mig. Yippieeee. Får gå naken!


Jag är otroligt begåvad.

Nu ska jag göra en fin lista där man ser hur otroligt begåvad person jag är (tolka ordet begåvad hur ni vill när ni läser punkterna)

  • Jag glömde mitt bankomat kort i bankomaten...
  • ... Jag ringde och spärrade skiten och ska få hem ett nytt kort
  • Jag gick på spinning pass i tisdags
  • Jag gymmade i Onsdags
  • Jag spinnade i morse igen
  • Jag har träningsverk i HANDFLATAN, FINGRARNA och TUMMEN!???
  • Jag är nu så trött och har verk i kroppen att ja inte kan röra en dammsugare fram och tillbaka

Slut på alla min begåvningar under dessa dagarna. Nu väntar jag med all spänning till i morgon. För då är det SPONTANFREDAAAAAG!! HEJ TRÄDGÅRN OCH HEJ FINA DIMMAN!


gympass och biooo

Idaf var det första gym passet på lääänge, tro mig det kändes. Och känns fortfarande!! Har ju min alldeles egna personliga tränare Robin som ska hjälpa mig att få kroppen min i form. Så idag traskade jag och Jessa ner till gymmet. Nu, 4 timmar senare håller på vi att slockna i soffan typ haha. Men dags att rycka upp sig för nu blir det bio!

Första träningspasset för i år. Typ.

Tagga spinning med Jessa och Victor!!! Och imorgon blir det gym med min alldeles egen personliga tränare ;)


Monday, boring monday

Hej.
Jag gör inte så mycket. Jag har lite tråkigt. Söker lite jobb och städar lite, såna där viktiga men ack så tråkiga saker.
Ska se ifall jag och min syster kan sminka upp oss och fota utomhus, det är ju sjukt fint väder och man kan aldrig få för mycket ego bilder. Annars så kanske jag ska se sista harry potter filmen i kväll. Eller på Onsdag med min vän Oskar. Vi får se. Time will tell..


Lite bilder från denna veckan


Min syster bet mig i armen!

Jag och victor köpte finaste 20-årspresenten till Robin och Kim

badade med Hede gänget, förmodligen mitt sista dopp för i år ;((((


lagade svingod thaimaaat

blev världens lyckligast när ELLE kom i min brevlåda, ja som trodde min prenumeration va slut!

åkte i regnoväder till malmö....

... och hämtade hem familjens nya bebis, Iwa ♥

Bådar inte gott med en tank full med PMS..

Allt avslutandes med en bokstavligt talat blöt utgång med Robin och Victor.

SPONTANFREDAG! WOHO

Ja. Just nu är det verkligen det i alla fall. Ska strax sätta mig i bilen och sitta där i ett X antal timmar. Är hemma ikväll igen, lagom till en utgång hoppas jag!? Det fina med denna spontanfredag är att ja har ingen aning om vilka som ska med :D Jag har ett hum om vilka, så några blir det nog minsann. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det slutar regna, om inte blir jag ledsen i ögat.

Nej, nu blir de lite frulle så jag orkar den långa färden. SES I DIMMAN IKVÄLL :D
Min älsklingsgubbe ♥

The city

Ja, idag ska jag och jessa till stan en sväng. Tänkte spendera pengar jag egentligen inte har. Så idag blir det inga spontan köp utan väl genomtänkta köp får det bli! Men det ser jag fram emot, för hur kan vara ledsen över att handla kläder? Nej, exakt. Man kan inte bli annat än glaaaaD :D

Sen i morgon är det... SPONTANFREDAAAAG!! Längtar som ett as. Fast denna fredagen är faktiskt lite granna planerad. I morgon bitti åker jag och mammi tidigt iväg till Malmö för ett hemligt uppdrag, hehe. Ni kommer att få se på facebook vad detta kommer vara. Sen hoppas jag att ja hinner hem innan kl 8, för då tar jag bussen in till stan och därefter blir det utgååång med fina människor. Förmodligen blir det älskade Trädgårn. Längesedan jag var där nu, det kommer att bli en fin reunion! Men sen om vi verkligen kommer till trädgårn eller fastnar någon annanstans eller gud vet vad som kan hända. I Love Spontan Fredagar. ♥


spontanfärgning

Ja. Jag spontanfärgar en slinga i håret på mig. Skulle egentligen bara färga min systers hår. MEN jag kunde bara inte hejda mig, så nu sitter jag i med en röd slinga i håret. Jag provade ju en röd/lila toning för några veckor sedan men de mesta har redan tvättats ur då ja har badat i hav och sjö och sådär. Men om jag gillar färgen på slingan så ska ja färga hela håret igen. Denna gången i en väääldigt intensiv röd. HÄHÄ. Busigt va?

Philophobia

Philiphobia is the fear of emotional attachment; fear of being in, or falling in love

Hittade detta på en tumblr jag följer (love is a letter sent thousands of times, kolla in den) som handlar enbart om kärlek i alla dess former. Tycker att Philophobia stämmer in lite grann på mig. Eller ja, nästan i alla fall. Är inte rädd för kärleken, är väl mer rädd för att ha förhållande. Eller nej, jag är nog lite rädd för att bli kär! But hey, who can blame me.
Nej men jag gillar att vara kär, jag gillar bara inte det negativa med det. Fast å andra sidan, det är väl ingen som gillar det negativa..? Anyway, anyhow.

Har i alla fall idag hittat en plan över hur vintern kommer att bli för min del. Jag vill inte säga något i förskott för jag vill verkligen att detta ska gå vägen, men jag lovar att ni kommer att få reda på det när de väl är spikat. Om der blir spikat. Roligt är det i alla fall och jag tror jag kommer att få en chans att utvecklas på det sättet jag vill. Men som sagt, mer om det senare. Men hjälp mig hålla tummarna!!


En fin sommarbild på detta. Bilden är tagen några dagar efter studenten, och den står för frihet som ni kanske ser, hehe.

Jag vill ha kräftskiva!

Jag vill samla ihop ett gäng, käka räkor och kräftor och barkis i stora lass och kanske dricka lite gott till det. NÅGON SOM ÄR PÅ MIN BRILJANTA IDÈ!? Hör av er till mig dååå.

jag får ont i magen, jag skrattar så mycket

Herregud, alltså. Bilderna från i fredags, dem tar död på mig så jäkla roliga är de! Håller på att rensa ut de bästa bilderna från kvällen. Men tills vidare kan ni ju få se en bild i alla fall. Hahah, jag dör lite smått här!!


Nu vet jag vad jag ska göra i höst!

Hehehehehehe jag vet. jag är nördig. Men jag vet att ni gillar det!


SPONTANFREDAG!!

ÄNTLIGEN är det spontanfredag igen, woho!! Som jag har längtat.

Men först en liten onödvändig update om min gårdag! Åkte förbi GBG en sväng och träffade Oskar som jag inte sett på hela detta året, sen åkte jag hem och kollade på Irene Huss och läste lite sagan om ringen (boken alltså).

Och nu... NU ÄR DE SPONTANFREDAG!!
Det blir firande av två kompisar som fyllt år, men hur kvällen utspelar sig, ja det vet man aldrig. Det är de som är det fina med spontanfredagar.

en gammal bild från trädgårn med en himlans massa kåta och danssugna ungdomar/unga vuxna som sprudlar av testosteron och östrogen. tyckte äna det passade in på spontanfredagar.


I'm still alive.

Jag har inte haft så mycket att skriva under de senaste dagarna. Mer än att jag HATAR att sommaren i princip är borta nu och hösten är påväg. Jag kommer bli höstdeprimerad, ja vill inte att den varma sommaren ska försvinna :( Men men, life's a bitch.
Nu ska jag i alla fall gå ner mot bussen strax och åka till GBG, ska träffa en vän jag inte har sett på jääääätte länge.


Vill ha mera av det här!!

Tuesday Afternoon

"Darling, you're lost but I know that you soon will be found in yourself and then you'll go your own way. I hope that I always will stand by your side when your dazed and confused 'bout what your mind will say. It's Tuesday Afternoon and the sun has been shining on the world today. All those people passin' me by outside, they won't hide their love away"

En fin låt av Stonecake. Det är faktiskt den låten som spelades när jag föddes!
Jaja. Jag sitter faktiskt och släktforskar lite, eller kanske inte riktigt. Jag skriver snarare ner ett eget släktträd med hjälp av papper som min mormors syster har. Moderniserar släkträdet litegrann. Och ja, jag är nog den enda friska 19-åringen som gör sånt här, men jag tycker faktiskt att detta är intressant! Har information om släktingar ända bak till 1700-talet. Det är inget man vill kasta i sjön direkt.

Annars händer här inte mycket mer än så, ska åka en tripp till IKEA kanske (fick presentkort i studentpresent som vill bli spenderad). Ja. Vi får helt enkelt se vad som händer idag för man vet aldrig!


Saknar dock solen........

Måndaaag

Hej alla pigga och glada!
I skrivande stund så väntar jag på att köttet jag har tagit upp ska tina, håller nämligen på att göra middag. Det blir en egen hitte-på-tortilla! Ska nog bli mumsigt, eller ja det är bäst att de blir mumsigt för ja vill ju inte gå och hungra hela dagen!

Annars så gör jag inte mycket. Ska måla lill-stugan om jag orkar, sen ska jag försöka måla lite också. Har en finfin idé till en sugar-skull som jag gått och klurat på i några dagar nu.
Nej, nu kallar köttet på mig! Tjingeling

Bilder från min vecka


Hade det stört skönt när jag passade huset i en hängmatta, ville aldrig åka därifrån.

Min fiiina bebis ♥

Spelade Monopol med tvillingarna

åkte bååt.

och badadeee, har blivit bad-beroende.

världens bästa middag ever. (ja jag åt mycket med räkor än de på tallriken. Jag har bra aptit)

utgång i fredags med Hede gänget och Jenny, det gick vilt till men fan va roligt.

bakis-badade med victor, robin, per och alex på deras sida av långaresjön (min sida är bättre)

bakis åt världens godaste pizzaaa

Victors pizza såg ut som lasagne.

Jaa de va min vecka i bilder, roligare så. Även fast mina bilder inte är de roligaste. Det var en rolig helg, helger är bäst.


Good life.

Tillbaka i min källare efter en dag på havet. Stört skönt, vill aldrig att sommaren ska ta slut!
Nu ska jag övertala mamsen och papsen att köpa räkor och kräftor till middag. MUMMMMMA.

Nu ska jag ut och åka båt hela dagen. Jag ska sola, äta goda mackor och badaaaa i havet. "Vilken härlig dag, tjallalala la la lalala laaa". Förhoppningsvis är jag pepparkaka när jag kommer hem igen, hehe.
TJING!

Mysigaste hunden i världen

min bebis ♥

Hey baberibaaa!

Allt fint med er? Dum fråga. De var ju sol idag så då kan ni inte vara annat än glada! Jag själv är glad jag med, lite trött men glad. Har varit lite hos min farfar och farmor igen och jobbat. Och så har jag solat! Sen tänkte jag tanken att jag skulle ut och springa, men det var mer lockande att ligga i gräset och sola faktiskt.
Hittade min pappa på mjölkpaketet idag! Hej papi!

Vilken härlig dag, tjalala la

Tjingeling!
Har jobbat lite hos min farmor och farfar idag. Tvättade heeela deras hus. Samtidigt som jag solade och fick motion, perfekt eller hur?
I alla fall, jobbade där en sväng, kom hem och åkte sedan till Långaresjön med Felix, Robin och Victor. Varfööör har jag inte badat mer i sommar!?? Det är ju så stört skönt. Förhoppningsvis blir de mera bad denna veckan.
svalkade mig i farmor och farfars pool hehe. I morgon väntar mer jobb där eventuellt, och ja längtar till det faktiskt!

Dumma lillasyster!

Min lillasyster är ganska snäll och sådär, bortsett när hon tar saker som inte är hennes. Nu till exempel, är hon på läger. Så igår när jag gick upp för att borsta mina tänder, ja, då saknas min tandkräm! Vart är den tro? JO lillasystern tog med den till lägret för hennes var slut. Jahaja.

Igår kväll skulle jag gå och tvätta av mig sminket, ja då saknas sminkrengöringen! Vart är den tro? JOO lillasystern tog med den till lägret. Suck pust och stön.

Alldeles nyss när jag sminkade mig så tänkte jag måla mina ögonbryn, ja då saknas ögonbrynspennan!! Vart är den tro? JO DUMMA LILLASYSTERN HAR TAGIT DEN OCKSÅ!!

Så som hämnd har jag tagit hennes laptop som gisslans plus att hon fick en liten utskällning på facebook. Such. Jag får alltså gå med mitt smink i flera dar, ha skitiga tänder och omålade bryn. Ni ser ju på bilden hur glad jag är över detta.


gordmorgooon, godmorgon

God morgon alla glada! Antar att de flesta av er ligger och sover gott i era sängar just nu. Själv är jag vaken (ganska uppenbart i och med att ja skriver här) men har inte orkat stiga upp ur sängen. Ska om en stund vara ett duktigt barnbarn igen och åka till min farmor & farfar för att hjälpa dem med någonting.
Nyvaken tjeeeej. Nu är det i alla fall dags att börja röra på sig, frukost ska ätas och håret ska borstas och kläder ska kläs på. You get my point.

Hej, jag lever och andas fortfarande.

Jag har bara varit borta i ett par dagar, ute i en skog i ett hus där tekningen på mobilen nästan inte existerar och internetet är lika segt som för 10 årsedan. Typ. Men nu är jag hemma igen! Kom hem i går till och med hehe.

Jag var ju då i ett hus i en skog. Passade detta huset och de var riktigt gött! Gött att få vara ensam och ta hand om ett hus själv, ingen som tjötar på en om vad som ska göras och när de ska göras. Hade sällskap av mina små hundar och Jessa. Så de blev en himlans massa SATC, lite sola och allmänt slappande. Bilder kan ni få en annan dag, hehe.

Och idag har jag badat. Det var stört skööönt. Tredjedoppet för i år! Förhoppningsvis lämnar sommaren oss inte ännu (1 augusti, WTF hände med denna sommaren dååå?) så då blir de väl några dopp till. Hoppas jag i alla fall.



RSS 2.0