racer inlägg

Hejhej, uppdaterar lite snabbt här nu. Bakar en citron tårta till mina släktingar som kommer hem från thailand i morgon, snällis jag är va!

Annars då, ja min körlektion gick jättebra, min lärare tycker att jag har gjort stora framsteg så den vågen ska jag fortsötta rida på. Målet att ha körkort innan nyår känns väldigt rimligt just nu. Snart ska ja ta mig en power nap framför BBT innan jag hoppar in i duschen och gör mig i ordning inför kvällen.. STICKY HERE I COME!

Uppdaterar mer i morgon, tar med mig digitalkameran så i morgon så kommer jag förhoppningsvis ha pinsamma bilder att visa er, hehehe


Planer inför morgondagen

Nu har jag av en händelse vänt på mitt dygn igen, vilket gör mig lite orolig. Ska nämligen befinna mig på trafikskolan för min körlektion i morgon kl 08.55. Ja ska alltså behöve gå upp 06.45 för att hinna med bussen en timme senare. OMG hur ska detta gå?? Har inte behövt gå upp så tidigt sen.. Studenten faktiskt! Så ja, det blir en utmaning.

Nej då, det kommer gå fint, har ställt in flera alarm i rad så jag lär nog vakna till sist. Så ja, körlektion i morgon, sen övningsköra med pappa hem, sen ta en PW resten av dagen för att sedan träffa lite vänner och gå till STICKY FINGERS! Oboy, de va längesedan jag var där minsann. Men jag är så galet fest-dans-drick-tjötamedfolk sugen så de kommer förhoppningsvis bli kul. *håller alla tummarna att det verkligen blir av nu också*, planer brukar alltid ändras när jag har skrivit dem här, så ja, vi håller tummisarna.

Sen fredag morgon ska ja åka med och hämta älsklingssläkten på flygplatsen! Ojojoj som jag har längtat efter dem! Tre veckor är fan inte att leka med..
Sen på kvällen om jag är fit for foght igen så blir det kaaanske älsklingsträdgårn. Men vi får se. Måste ju hitta ett entourage att ta med mig, tråkigt att gå själv liksom.

Nu blir det lite Awkward och BBT, sen förhoppningsvis så kommer jag att somna. Nattinatti alla, sov gott för det ska jag (förhoppningsvis) göra!

En bild som får mig att minnas den där morgonen. Passade min släktings hus och bara låg där i hängmattan och hade det så stört härligt. Nästa sommar ska jag lätt ligga där igen och ta en ny bild, och må precis lika bra (om inte bättre) som jag gjorde i sommras.


Jag hatar teknik, och teknik hatar mig

Absolut inga tekniska prylar är på min sida idag. Mammas dator hatar mig, min mobil hatar mig, bloglovin (av alla sidor??) hatar mig, sidan där jag streamar mina BBT hatar mig (FML BIG TIME), facebook hatar mig, till och med BILEN gjorde inte som jag ville idag. BLÄ.

Nu ska jag desperat försöka få igång ett avsnitt med BBT. Ha en bra dag alla och njut av att era prylar funkar!

Jag är kär.

Jag har gått och blivit kär. I en röst. Ska jag vara helt ärlig så är de flera röster som jag är kär i. Men denna är fin, den tillhör Montt Mardié (har inte lärt mig lägga upp youtube länkar så ni får lov att använda era egna fingrar om ni orkar och leta upp han på tuben). Han/de sjunger amerikanska låtar på svenska, låter hel knepigt men de är rätt fint ändå. Eller.. Hans röst är fin! Och jag är på ett lugna-favoriter humör idag så då passar hans lugna låtar.

Någon annan person med en otroooligt härlig röst är Corey Taylor, sångaren i Slipknot och Stone Sour. HANS röst är sjukt sexig. Inte när han growlar eller skrik-sjunger, men när han sjunger ballader och pratar. OMG. Han har en sån där hes röst, ja det säger ju rätt mycket. Tycker jag i alla fall.

... Okej, jag tar tillbaka de där om Corey Taylor lite. Hans röst va bara sexig när han var med i NY Ink :( I andra intervjuer va han inte lika het, hehe. Så kolla NY Ink avsnittet så förstår ni va ja menar!! Mummmma.

skallebank

jag har huvudvärk och de enda jag vill berätta är att jag är den sämsta shopparen i hela vida världen. :)))))))))))))
Nu blir det massa BBT sen sovaaaa.

Ut och flänga igen

Ska strax till stan igen med Jessa. Denna gången SKA ja komma hem med nya fina kläder. Eller skor. Jaja, ha en bra dag alla för det ska jag ha!


Bra helg

Min helg började sådär men slutade bra.

Fredag: Var hemma och passade huset med pappa och kollade på massvis att Big Bang Theory avsnitt (härmed är min förkortning på de BBT, så nu vet alla det). Hände absolut ingenting mer denna fredag.

Lördag: Efter ett slapp dag hemma åkte jag iväg till Hede. Vi spelade kort tills jag ääntligen vann, de va svåra att slå i skitgubbe kan ja berätta! Efter det åkte vi till Hanhals för vi trodde att man kunde fiska krabbor vid midnatt, men det blev ett misslyckande.. Så vi klättrade upp till vattentornet istället och snackade om allt mellan himmel och jord. Hem till Hede igen efter det och alla somnade gott till Rush hour 2.

Söndag: Träffade Jessa och åkte in till gbg för att shoppa loss. Shoppade INGENTING. Inget dög för mig, don't know why.. Men det blev ett styck modevisning där jag såg min dröm-man och en del kläder som ja faktiskt skulle vilja ta med mig hem. Lunch på godaste Paprika, sen väl hemma så fick Jessa agera frisör på mig, blev sjukt nöjd!

Såå.. I morgon blir det att färga håret, sen blir det en sväng på k-mässan (jag SKA hitta nya kläder, ja bara ska!!) sen en sväng förbi Ikea för att äta köttbullar och hitta fina prylar. Jag gillar min helg! Har dock varit slarvig med att ta bilder men jag ska bättra mig.
NU BLIR DET BBT! Godnatt allesammans, sov gött vakna blött!


brb, ut och flänga

Vet inte riktigt vart jag hamnar eller vad jag ska göra, men jag ska umgås med lite vänner i alla fall. Sen får vi se vad som händer! Som de ser ut just nu ska vi spela spel, men jag har lärt mig att det blir aldrig som man har tänkt sig. Så det ska bli spännande att se.

BTW! Jag har GLADA NYHETER. För mig i alla fall hihi. Har fått med mig Jessa att hänga med till TRÄDGÅRN på fredag!! Känner ni min lycka eller?? Är så danssugen att ja kan DÖ typ! Men på fredag... Då ska ja slå klackarna i taket! Häng med oss???!!

skönhetsingrepp

Kom och tänka på en sak när jag läste om skönhetsingrepp på en storblogg precis. Hennes åsikt var att hon tycker att man kan göra ingrepp sålänge man gjorde det för sin egen skull, inte någon annans. Jag håller faktiskt helt med henne. Vill man ha slätare ansikte eller större tuttar - go for it! Så länge det inte är under press av andra människor.

Men så kom jag och tänka på en sak. Hur kommer man på tanken att korregera något på sin kropp för sin egen skull? Jag menar om ja tänker utifrån mig själv en sväng. Jag gillar min kropp! Jag tycker att jag är lyckligt lottad som har den kroppen jag har. Men som alla, eller snarare många andra (ska inte dra alla över en kamm) så har ja något som ja skulle kunna tänka mig att ändra på. Ja hade kunnat tänka mig lite större bröst! Inte JÄTTEbomber eller värsta sillisarna, utan bara lite större men så naturligt som möjligt. Nu vet jag att mina tuttar är små för jag är en liten tjej, tjejer som är större än mig har större tuttar och tjejer som är mindre än mig har mindre bröst. Det är ju ganska logiskt.

MEN det ja vill komma fram till är att hur gör man en sån sak för sig själv utan att andra människor påverkar en? För som sagt, jag gillar min kropp. Men jag vill ha lite större tuttar så att mina kläder sitter bättre, och kroppen min hade ju blivit snyggare på köpet. Men sen finns det ju en annan del där killar kommer in i bilden. Jag vet ju att det hade varit uppskattat av andra människor också. Nu vet jag att mina har funkat bra på killfronten hittills trots att de inte är stora, men förstår ni vad jag försöker få fram?? Hur kan man göra något sådant för endast sig själv, utan att någon annan faktor påverkar? Visst, man kanske står för beslutet själv, ingen annan har tjatat på dig att göra ett ingrepp, det är helt på din egna fria vilja för du vill se bättre ut. Men oftast när vi vill se bättre ut så är det för omvärlden. Omvärlden provocerar dig. Man ska vara vacker (helst) och snygg och se perfekt ut för att man ska vara "rätt".

Min slutsats: Jag tror att man inte kan göra en skönhets ingrepp endast för sin egen skull. Man vill bli vackrare för alla andra så att man ska "passa in". Jäkla normer, de kommer in i bilden oavsett vad man gör! Efter att ha gått medialinjen så har jag lärt mig att normer är något som ständigt påverkar oss. Och jag tror att normerna driver oss i de flesta beslut. I hur vi klär oss, hur vi sminkar oss och så vidare. Känner att ja börjar glida in på ett helt annat ämne nu men det finns så mycket tankar kring allt detta! Men jag ska sluta nu innan inlägget blir sjuhundra sidor långt (okej, kanske inte så långt, but you get my point).

Detta var nog mitt längsta inlägg, men någon gång måste vara de första! Ha en bra dag alla!


DAGENS

DAGENS VILL HA: Mys eller fest. Eller både och. OCH NYA KLÄDER!
DAGENS KLÄDSEL: Jeans, linne
DAGENS FRISYR: bulle mitt på huvudet
DAGENS LÅT: It's like that - RUN DMC vs. Jason Nevins
DAGENS PLANER: Hm... NOLL!
DAGENS SAKNAD: Något att göra
DAGENS DUMMASTE: Bromsade för hårt ett par gånger när ja övningskörde, hehehe
DAGENS MISSLYCKANDE: Misslyckad eller miss-lyckad? ;)
DAGENS DROG: big bang theory!
DAGENS KÖP: En ny kalender att fylla i alla tider, möten, händelser
DAGENS GODIS: cheeseballs ♥
DAGENS HUMÖR: trött, grinig, uttråkad till tusen.
DAGENS CITAT: Carpe Diem, as always
DAGENS ROLIGASTE: Än så länge har det inte hänt nått speciellt roligt.


BRB UT OCH KÖRA

Ska ut och köra med min lärare Bengt nu! En kompis berättade lite om Bengt och sa "han är som du, han ler hela tiden", och eftersom han ler hela tiden måste han ju va glad, och jag gillar glada människor! Så förhoppningsvis kommer det att gå finfint. Ni kommer nog få en rapport om detta när jag kommer hem, hehe.
Note to self: KÖP EN KALENDER. Börjar bli en himlans massa tider och möten och lektioner att hålla reda på nu. Och jag är ganska bra på att glömma av sånt. Så, en kalender sitter inte helt fel i dagsläget.


Sen när jag har körkort kommer ni nog se mig glida omkring i den här läckerbiten till bil.

Mitt nya beroende


Ett gott skratt förlänger livet, så innan jag går och lägger mig varje kväll tittar jag på ett par avsnitt och förlänger mitt liv. Så snart ska ja krypa ner i sängen och glo på några mer avsnitt och lugna nerverna inför min allra första körlektion i morgon, önska mig lycka till är ni snälla!

Jobbar på min läxa.

Yapp, trodde aldrig att jag skulle behöva göra några fler läxor efter studenten, men ack och ve så fel jag hade. Har fått en läxa av min jobbcoach att göra om mitt personliga brev. Lätt som en plätt enligt vissa, men jag tror nog att jag har tråkighets-AD/HD. När jag måste göra tråkiga saker, typ sätta mig ner och koncentrera mig på något, då kan jag absolut inte koncentrera mig alls. Jag tänker på allt annat än det ja ska tänka på! Samma sak med att titta på film, har jättesvårt för att sitta ner och titta på en hel film själv, blir så himlans rastlös. Är jag med någon och tittar på film då går det bättre, för då kan ja ju prata ut min rastlöshet under filmen!
Och nej det är säkert inte rätt symptom för AD/HD men jag bara skojar lite så att ingen tar detta på alldeles för stort allvar.

NU måste jag återgå till min läxa. Ha det fint alla!


Kvälls tankar

Har ni tänkt på det (mindre) fantastiska fenomen där man gillar en person som inte verkar ha samma intresse för dig, medans det finns en ytterligare person som gillar dig, men som du inte gillar tillbaks på det sättet. Ja, klart att ni har. Jag tror det har hänt en del personer.
Jag blir personligen så sjukligt frustrerad på sådana här situationer. Självklart så får man inte allt man vill ha, så brukar det ju faktiskt vara. Men ibland har man ju turen att kunna vända på det. MEN det är fortfarande frustrerande. Jag är absolut inte otacksam över att någon i världen gillar mig - tvärt om! Jag blir ju glad, klart man vill ha någon som tycker om en. Men om känslorna inte är besvarade, ja.. Då blir det ju lite problem! 
Och det där med att ens egna känslor inte är besvarade.. Inte så roligt det heller.

Det är som en himla triangel, matematik kan man säga! Du vet ju själv hur det känns när den du gillar inte har samma intresse för dig, på så vis lär man sig att vara snäll mot denne som gillar dig men som du inte gillar tillbaks.. Fattar ni? Man lär sig känna empati för människor eftersom man själv kan vara i en liknande situation.

Men om vi utvecklar det jag först pratade om. I fall den personen du gillar dessutom kanske inte är den snällaste av alla gossar som finns i världen, medans den som är intresserad av dig är den snällaste varelsen på hela jorden. VARFÖR är denne bad boyen så himla mycket mer attraktiv än snällisen? Jag misstänker att de har att göra med att man vill ha spänning i sin relation, men vill ha drama och man vill att det ska hända saker. I en relation med en snällis så kan man nog tro att det lätt blir långtråkigt. Och faktiskt så håller jag nog med om det. Jag hatar bad boysen samtidigt som jag bara älskar dem.

Kärlek... och KILLAR.. Jag förstår mig inte på dem, egentligen borde jag ha en lååång paus ifrån båda delarna men ack det är så svårt. Det är ett himlans jobbigt beroende som jag tror inte kommer bli av med någonsin. Men, ibland har kärleken och killarna sina ljuspunkter.

MISSION ACCOPLISCH!

Efter ca 4 år är mitt rum ÄNTLIGEN färdig möblerat, med alla hyllor och tavlor och som pricken över i:et är det dessutom städat. Det är inte varje dag mitt rum ser ut såhär kan ja berätta. Här får ni rykande färska bilder på mitt rum. Så färska att de inte ens har hunnit bli redigerade. (så jag ursäktar redan nu om ljuset ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig men jag har inte tid att redigera just nu och ja är alldeles för exalterad för att vilja vänta med att lägga ut bilderna, hehe).


För en gångs skull känns mitt rum verkligen som mitt egna rum. Den visar verkligen min stil tycker jag. Och som ni ser så finns Metallica med på varenda bild, hihi. Första bilden är GT med Metallica som framsida som jag har ramat in + mina Metallica dvd:er som står i hyllan, andra är det min tröja jag köpte på konserten, tredje, ja ni ser ju planschen och sista bilden ser man planschen igen. Syns inte alls att jag gillar Metallica, inte alls ;)
Jaja, en nöjd tjej ska nu göra sig i ordning och sen åka och hämta sin lön, sen ska hon vara frisörassistent! Ha en bra dag alla glada för det ska jaaag haaa!

Operation: Möblera färdigt rummet

Hej alla gladaaaa. Städar mitt rum - igen. För typ trehundrasjuttiofemte gången denna månaden. Mitt rum är nämligen ett evighetsprojekt, det blir aalldriig klart. Men idag är målet faktiskt att de ska bli helt klart, det vill säga färdigmöblerat, rent och snyggt! Har bott i mitt rum i.. tre-fyra år nu (jag är den i familjen som har bytt rum flest gånger, 5 olika rum för att vara exakt), men detta rummet har liksom aldrig blivit helt klart. MEN IDAG SKA DET SKE. Nu håller vi alla tummar att ingenting annat kommer och stör mig.
Om rummet blir riktigt fint kanske jag till och med lägger ut lite bilder på det. Kan redan nu avslöja att rummet går i svart/vitt med inslag av lite färg på all min skit, plus att Metallica är ett genomgående tema som man finner lite överallt.

p.s, Vääärldens snällaste mammis har lovat att köpa en Metallica plansch till mig. Om jag blev glad?? Har redan två, varan en har råkar ut för kidnappning och hålls som gisslan hos min lillasyster.. Finns inte mycket hopp kvar om att få återse den planchen... Meeen som sagt, snällaste mamma ska köpa en ny till mig. GLAD TJEJ!


Lycklig.

Jag må inte ha fått min spontanfredag, men jag fick mig en spontanlördag istället! Planen var att bowla, så innan det hängde vi i ishockeyhallens café där sandra skulle jobba för kvällen. Hennes medarbetare dök aldrig och vips! Så fick jag vara Sandras arbetskamrat för kvällen :D Jag tjänar hellre pengar än spenderar dem i dessa tider, och detta var i alla fall väldigt skojigt! Efter jobbet hade vi planerat en utgång så jag, sandra, philip och robin gick till pianobaren i kungsbacka för att röja. Ja, vi var väl där i en timma ungefär sen tog våran utgång slut, hihi. Men jag hade trevligt ändå med mina fina vänner!

Nu sitter jag här denna söndagskväll och är jättetrött. Ska se om det inte blir några avsnitt Big Bang Theory innan jag somnar. Slutligen vill jag bara få fram att jag är så otroligt glad för det livet jag har, skulle aldrig byta ut det mot något annat. Livet går äntligen i rätt riktining och ja, jag har bara en sån härlig känsla i magen idag. Samtidigt är de en bitterljuv känsla, men allra mest är känslan ljuv. Blir nog lite spotify på det här så blir lyckan total. Att musik kan göra så mycket. Hade aldrig klarat mig utan musik.

Sommarnatt

Jag längtar redan tillbaka till sommarnätterna, känns knappt som om vi hade någon sommar i år. Och nu väntar 8-9 månader av regn, snö, slask, vind och andra piniga väder. Tur att jag ska åka utomlands i januari så att jag i alla fall får en veckas paus från Sveriges hemska vinterväder.


Ikväll ser det ut att bli lite bowling, ska bli kul! Var ett tag sedan jag bowlade nu. Vad som händer efter det, ja det ska bli spännande att se.

Jag vill väldigt mycket

Jag tror jag har lite trädgårn abstinens. Har inte varit där på evigheters evigheter! Men jag tror att om jag slutar tjöta om det så kommer jag dit, så nu slutar jag prata om det!
Annars då.. Idag är det fredag, men jag vet inte vad för slags fredag. Det känns inte som en spontanfredag då ja inte har något att göra ikväll, men om ja får något att göra så blir de spontanfredag. Just nu lutar det mest mot tråk-fredag. Hede-gänget ska lana (vill inte åka dit, har ingen data och jag spelar inget spel) andra svarar inte, andra vill inte gå ut (hehe jag vill faktiskt lite till trädgårn..) och jag är allmänt kluven inför kvällen. Jag är öppen till förslag i alla fall! Lugna som vilda. Heroes needed, please apply.

ELLER.. Jag kan åka till min släktings hus och vara där! Oh, jag är så smart. Min släkting är utomlands så ska ändå vara där och ta hand om stället lite. Oc då kan ja ju alltid se ifall nån vill hålla mig sällskap. Ibland är jag allt bra smart :')


Jobbcoach

Precis hemkommen efter mitt första möte med min jobbcoach. Hittade henne när ja var på arbetsförmedlingen häromdagen då hon berättade att hon hade ett erbjudande med tre månaders gratis jobbcoaching. Tog denna möjligheten direkt, och fan va roligt det var! En trevlig kvinna som gav mig en himlans massa bra tips. Hon är vattuman (precis som jag) så vi passar perfekt ihop. 
Har fått lite läxor och ska ringa till ett jobb på måndag, så nu börjar mitt liv på riktigt! Hade ett långt och skönt sommarlov som verkligen behövdes efter 13 år i skolan, men nu börjar den nya delen i mitt liv. Ska bli så sjukt roligt och jag ser verkligen fram emot att få börja leva - på riktigt.

Nu ska jag fortsätta titta på min nya favorit serie Awkward, en ny MTV serie. Inte världens bästa serie kanske men den har min humor i alla fall. Ha en bra dag alla glada, det ska jag ha i alla fall! :D


SMS



Vaknade i morse av att jag fick ett sms. Jag förstod direkt vem det var i från och jag såg fram emot att få läsa det. Dock visste jag också att det var sjukt tidigt på morgon, kring sex-tiden så ville inte öppna ögonen och läsa det utan tänkte sova vidare. Hade svårt att sova, ville så gärna läsa det smset från just den personen! Halv-sovandes hittade jag på vad det skulle stå i smset, och tillslut så somnade jag. När jag sen vaknade av alarmet var jag sjukt ivrig och lääängtade som en galning att få läsa det..... Tror ni inte att ja har fått sms från någon helt annan person än den jag ville!? Just my luck säger jag bara.

Men inte för det, jag är glad att jag får sms oavsett vem det är i från. Men från vissa människor pirrar de bara lite extra i magen.

Körtkort here I come!!

Då var jag inskriven och har fått mitt schema, om två veckor har jag min första lektion. OM allt går vägen så kommer jag att ha körkort i mitten av November. Men jag ska allt se till så att de går lite fortare än så, hehe. IIIH, fick en liten kick av detta nu! Ska bli så sjukt kul. Så i eftermiddag ska jag övningsköra in till Kungsbacka och köpa räkor och lite kräftor, MUMS!


Trams och flams

Hej alla gladaaa!
Har som vanligt inget direkt vettigt att berätta här, skriver mest för att ja vill skriva av mig lite skit, onödig sådan. Eller egoistisk sådan, men vafan, min blogg och jag skriver vad jag vill :D

Idag var jag på körskolan och va på en informationslektion, blev genast mycket mera pepp på att ta körkort, har varit helseg när det gäller livet, det har legat på paus men nu har jag börjat trycka på play lite långsamt. I alla fall, målet är att ta körkortet innan nyår. I och med att jag har all tid i världen så kommer jag förmodligen lyckas med det målet också. TIME WILL TELL!

Ja.... Sen har jag inget mer jag vill förmedla. Tror jag. Så jag antar att de var allt för idag. Tjingeling!

Titta vilken liiiiiten trollunge ja hittade i arkivet. Nu är hon ingen liten trollunge längre utan en stor vovve. :') Mamma hjärtat blöder lite när ja ser hur mycke hon har växt.

Steg i rätt riktning

Idag: Bokat möte med arbetsförmedlingen samt bokat möte med en jobb-coach
Imorgon: Möte med körskolan

Resten av månaden: Släktingar är borta i thailand, dvs jag ska bo själv i deras hus under tre veckor, jippie!

Behöver inte skriva mera, less is moore har jag hört!

Attackerad av en gås

Herre gud, jag har ju totalt glömt bort att berätta vad som hände i Torsdags! Det är så roligt att ja kan inte hålla de hemligt för allmänheten.

Jo, i Torsdags hade vi en middag tillsammans med hela släkten hemma hos min moster. Min moster har ända sen jag föddes och till och med innan det alltid haft gäss, ankor och ja, massa ankdjur helt enkelt. Jag och min syster var där och förberedde middagen, så tänkte vi ge brödkanterna till gässen som går fritt i hennes trädgård. Så vi sprang och letade upp hela gänget, dvs ett tio-tal ankor, 5 ankungar och två stora gåsar. Jag står där och kastar ut lite brödbitar till dem när gås hanen kommer närmare... och närmare... till slut ser jag bara hur han sträcker ut sina vingar (gåshanar är jävligt stora om ni inte redan visste de) så ja tänkte "fan, ja tror ja ska sticka här ifrån nu". Ja han inte springa många meter förrens ja kände ett litet nyp i röven. Fyyyy faaan vad det måste ha sett roligt ut, jag och min syster skratta så vi tjöt bokstavligt talat!

Dock var det ju en upplevelse där man måste vara där för att förstå det roliga så jag har ritat en bild lite kvickt så fattar ni.


Hittade en kompis... OBS! VARNING FÖR KÄNSLIGA

.. Visst ser han trevlig ut? :)


AJ!

Ja, då var paintballen över. Tänkte att de skulle bli spännande att se vart min smärtgräns gick och ja, inte speciellt långt kan ja berätta! Vi var 5 mot 5, så det var jag, per, felix, victor och robin emot rasmus, alex, kim, robert och risholm. Mitt lag va så bra så det var inte förrens på bana nr 2 som jag blev skjuten första gången, AJJJJ säger jag bara!! Har bara fått 3 blåmärken av skotten, de ser inte så farliga ut men det gör ont. Men jag fick inte så många skott på mig pgr av att jag fegade rejält också. Gömde mig lite bakom skydden och sådär. Men jag träffade de andra i alla fall, that's the point! Uuuh, så fort ja tänker på ljudet från gevären så gör de ont i armen, där jag fick ett av såren.

Här får ni lite bilder, SPANA IN MINA SKOR BTW. Någon glömde visst berätta att man skulle ta med sig o-ömma skor....



Hela gänget, de gula fläckarna visar vart man blivit träffad.


Före paintballen....

.... Efter Paintballen och....

... EFTER TVÄTTEN!

Fredag

Hej alla glada! Idag är det fredag, ja en vanlig fredag faktiskt. Som det ser ut just nu så ska jag vara hemma och ta det lugnt! Efter 7 spontanfredagar i rad så behöver jag en vila från fest en fredag nu, och så behöver jag ladda energi till i morgon. För i morgon... SÅ SKA JAG SPELA PAINTBALL!!!

Ja, imorgon ska jag utsätta mig själv mot denna smärtsamma lek tillsammans med Hede gänget. Men det ska bli sjukt roligt! De ville dock köra tjejerna mot killarna, vilket jag tycker är en dålig idé då jag är den enda tjejen. Men jag är envis som en åsna och att bli skjuten gör väl inte så ont? Eller?? Time will tell..



Såhär kommer jag se ut i morgon! Eller kanske inte, men nästan i alla fall! Ska spöa skiten ur de andra i alla fall!!

Onsdag

Hej alla glada! Ville bara meddela världen att jag har tränat idag. Skriver det lite här så att jag blir peppad att inte sluta med det. Fast just nu tycker jag det är hur kul som helst! Men en dag kanske jag tycker att de börjar bli lite tråkigt. I alla fall. Målet med träningen är följande:

  • Att få bra kondition, dvs inte bli flåsig efter att ha sprungit 2 meter.
  • Bli vig, målet är att helst kunna gå ner i spagat. Fatta vilket awesome partytrick!?
  • Bygga muskler.
  • Få en bra hälsa i det stora hela!

Ja, det var alla mina mål med träningen. Så nu hoppas jag att jag blir superpeppad när jag läser detta om ett tag.


Lista (som jag har stulit, shame on me)

Vad är den äckligaste mat du vet?
Potatis och fläsk med någon vit sås. BLÄÄÄÄÄ.


Nämn fem grejer du är nöjd med som du gjort i jobbet (hela livet)
1, Att jag ens fick ett jobb
2, Att jag fick höra så många roliga saker från de gamla (ålderdomshems jobb på demensavdelningen)
3, Att jag ens vågade göra allt skitjobb (bokstavligt talat)
...... Kan inte komma på mera :))))


Jag kan ångra att jag slösat onödig tid med människor som inte förtjänat det. Men jag ångrar i stort sett ingenting för då hade jag aldrig hamnat där jag är idag och jag hade nog aldrig blivit den människan jag är nu.


Att jag har legat med en människa jag aldrig har träffat. OCH sjungt för honom!! Jag sjunger aaaaldrig för människor. Om jag inte är under alkoholens påverkan, då händer det att jag sjunger.


Vilket är
ditt dyraste klädesplagg?
Hmm.... Jag har ingen aning då jag är snål som satan. Men de ligger inte över tusenlappen i alla fall.


Har du någon oanad talang?
Nej. De flesta vet nog om mina talanger.  


Vad gjorde du i helgen?
Fredag - Krogen med det kära hede gänget
Lördag - Borås djurpark med Jessa och Victor
Söndag - Sov. Nästan hela dagen.


Vad är dina fem viktigaste 2dos den här veckan?
1, söka lite jobb
2, söka lite mera jobb och skriva lite personligt brev
3, städa klart rummet
4, träna
5, vara glad över det livet jag har

GUD VILKET JOBBIGT LIV JAG HAR. NOT ;)



Vad har du på dig just nu?
Ett linne och trosor. Dags att sova snart!


Senaste låt du lyssnade på?

don't you forgett about me - simple minds


Bästa skönhetsknep?
Tvätta ansiktet morgon och kväll, hårinpackning (eller tona håret, håret blir silkeslent PLUS att du får en ny hårfärg på köpet)


Vilken klädstil tycker du är hetast på män?
Den lite halv/hel rockiga stilen. OMG säger jag bara! Men en vanlig jeans och snygg tischa funkar också.. OCH ARBETSBYXOR FFS. 


Och fulast?
Såna där fula jeans som de har satt uppe i midjan och som bara är helt raka. Usch. uschuschusch! Jeansen ska hänga lite! Man ska kunna se pillingarna. 


Vem saknar du?
Saknar inte någon speciell men saknar väl att krama om någon om natten.


Om du fick en enda önskan uppfylld vad skulle du önska?
Får ångest av såna frågor, jag önskar mig så himlans mycket. Men jag önskar väl att jag kommer att få vara lycklig i hela mitt liv.


Vilka tre personer inspirerar dig mest?
Mamma, mormor, min ena moster och en av mina kusiner. Det är fyra pers men alla inspirerar mig minst lika mycket.


Bästa filmen nånsin?
Finns för många bra filmer för att svara på det. 



Bästa boken nånsin?
Måååånga där med. Men den senaste som fick mig att fastna var "En dag" HATAR SLUTET men boken var ändå bra. 


Vilka tidningar läser du?
Aftonbladet, ELLE, och lite dagstidningar ibland. Men inget slår ju SE&HÖR. 


Vad önskar du att du var bättre på?
Träna och tålamod.


Är du religiös?
Nej.


Vad är din största rädsla?
Att dö. Vill inte försvinna ifrån alla och jag vill hinna leva innan jag lämnar livet på jorden. 


Vad är det elakaste någon sagt till dig?
Har fått höra både det ena och de andra elaka saker som finns att höra. Kan inte komma på något som är elakast dock. Utanförskapet har väl varit det värsta så orden har egentligen ingen betydelse, inte för mig i alla fall.


Vilka personer betyder mest i ditt liv?
Min familj!


Om du får barn vad ska du döpa dom till?
Vågar man skriva det här? Tänk så snor någon det?? Nej, jag vågar inte, mitt flicknamn är det finaste någonsin och det ska ja behålla själv! Men pojknamn har ja inte bestämt ännu (har ingen brådska liksom). Men de blir väl Daniel eller något annat liknande :)



Om du fick köpa vilken bil som helst – vilken?
En mustang.



De tre finaste sms du fått i år?
Hm. Tveksamt på att jag har fått några såna, Möjligtvis från mitt ex, men det räknas inte längre tycker jag.

Vad ångrar du i livet (om något)?

Vad är det sjukaste rykte du hört om dig själv?

Vad kommer du ha för klädsel i höst och vinter?
VARMA KLÄDER.


Operation: Städa rummet - Accoplished!

Si sådär en vecka tog det mig att städa mitt lilla rum. Fast det är fortfarande inte helt klart. Ska hänga upp lite hyllor och plocka undan lite krimskrams, nåväl. Har sprungit runt i stan med mammis idag och gjort lite ärenden, livet börjar luta lite åt rätt riktning. Har väl inte så mycket mer att säga denna kväll. Har bunkrat upp senaste True blood avsnittet och efter det ett avsnitt av Glee så att ja inte behöver tänka på vampyrer som suger blod det sista jag gör innan jag somnar! Ni vet väl att det sista man tänker på innan man somnar brukar man drömma om?


Glad tjej i sitt ny-möblerade rum med sin säng i sitt favorithörn i rummet ♥

Fyllesvin, giraffer och en slapp söndag.

Min rubrik did not make any sense för dig som läser detta. Men jag lovar! Jag ska förklara alltihop.

Nå, då var det äntligen spontanfredag, kilklackarna var på och jag var redo to go. Så efter två små förfester så var vi alla på väg till Trädgårn, som jag hade längtat! Vi kommer fram ca 23.35..... och kön leder ändå bort till Allén = VI KOMMER INTE IN INNAN KL 12 med gratis smsen....... FML BIG TIME. Tror inte det är meningen att jag ska gå dit, ödet bara hindrar mig hela tiden. Ingen vill pröjsa 100:- liksom.
I alla fall, trots detta fiasko fixade jag in oss alla till Berså där vi var en liten stund. Sen blev det den traditionella vandra-runt-på-avenyn-och-inte-kommer-in-någonstans-men-har-kul-ändå som vi har gjort varje fredag den senaste månaden. Men vi hade riktigt kul!

Kom hem strax efter kl 5 på morgonen, pappa hämtade mig med lastbilen! Skönhetssömnen blev dock inte lång, utan vid 11 åkte jag, Victor och Jessa till borås djurpark! Herregud, jag blev fem år igen. Jag älskar att titta på alla fina djuren, ja var värre än barnen som var där. "TITTA JESSA!! EN BEBIS APA!", "kolla victor, vad söööööt den är, jag vill ta med den hem". Ja, you get my point. Sen åkte vi hem till Jessa och kolla på film.

Och idag.... Idag tar jag igen all den sömn jag missade i helgen. Har de officiella söndagskläderna på mig (mjiksbyxor och hood tröja, mmh) och ska bara ta det lugnt idag. Om jag själv får bestämma i alla fall. Ska bjuda på lite bilder från djurparken sen, så får ni se alla de fina små djuren :D

TUMME NER

Nu kommer ett litet negativt inlägg från min sida, men ibland behöver man ventilera sig lite grann.

Dagens positiva - I morgon är de spontanfredag och Trädgårn (HAPPYFACE!!)
Dagens negativa - Bara jag vill till trädgårn... typ.

Känn min frusteration!! Har velat gå dit i flera veckor men jag är också den enda som vill gå dit. Så himlans irriterande. Får sätta in en kontaktannons i tidningen "En 19 år danssugen tjej söker sällskap till nattklubben trädgårn, du ska tycka om att gå till trädgårn och att tjöta, festa, dansa och ragga på söta killar".............................


Hm, ja ska nog inte säga någonting. Fick precis ett lovande sms om att de kanske blir trädgårn i morgon trots allt. JAG ÅTERKOMMER.


RSS 2.0