Het

"Så heeet så heet, kan ingen svalka mig" Fin dänga med Björn Rosenström. Stämmer väldigt bra in på vädret idag. MEN JAG KLAGAR INTE. JAG ÄLSKAR SOLEN OCH VÄRMEN!

Annars.. Ja, ni vet redan om att ja har solat för de är nästan de enda jag gör när de är fint väder ute. Nu peppar jag till söndag. Jag längtar som ja vet inte vad. Dock är jag lite rädd. Rädd för att ja inte kommer kunna knö mig fram och se dem :( om jag inte får syn på dem kommer jag gråta!! Så nu håller vi alla tummar och tår att jag kommer någorlunda långt fram (helst längst fram) och att ja får syn på dem. Och helst att ja får lite ögonkontakt också. Då kan jag dö lycklig!


Såhär ser de ut när jag och loppan ligger ute och solar!

Stefan Sundström

Tjillevippen på er!
Igår så solade jag, och solade och solade lite till. Efter detta åkte jag med min lilla mamma och min lillasyster in till liseberg och tittade på Stefan Sundström (för den som inte vet vem det är, så är de killen som va gitarrlärare i serien Eva & Adam som gick på TV när vi va små). Han va rätt okej, inte riktigt min musik men han är underhållande. Soffiloffan fick hans autograf och blev helt såld på hans musik. 
Tja, jag tror bilderna nedanför säger rätt mycket de också.


Sofflioffan och lilla mammi - helt starstruck efter att ha pratat lite med Stefan,

gäääsp..

Idag är jag uppe med tuppen, typ i alla fall. Ska åka iväg och plocka jordgubbar med mammis, moster och mormor. Eller om vi ska va helt ärliga kommer de plocka medans jag äter det de plockar och fotograferar dem samtidigt. Mo ha ha ha

Tjillevippen så länge!

Go'morron people.

Det har hänt igen. Jag drömde om Metallica i natt igen. Kommer jag drömma om dem varje natt fram till söndag? Antagligen. Inte mig emot!

Annars då? Solaaar såklart ute på "plattorna" som vi kallar det här i anderssons crib. (plattorna = uteplatsen). Man måste ju passa på och ta vara på solen när den väl är framme. Den kan ju försvinna när som helst igen!

På torsdag så kommer vi att sjösätta vår båt också! Så efter torsdag vet ni vart ja kommer befinna mig resten av sommaren (när jag inte är i Hede med andra ord, ha ha). UTE PÅ HAVET SÅKLART! bada, sola, bada, sola, bada, sola mmmmh! WÛNDERBART!


Fin sensommar morgon. September 2009.

JAG VILL HA(!!!)


jobbar för fulla muggar på....

..... brännan så klart! Va trodde ni egentligen? Sedan i eftermiddag ska jag måla lekstugan. Måla måla måla, de är mitt rätta element.


Målade lite rosor här om dagen, hoho. Ska nog kontakta någon tatuerings-place och fråga ifall de tar emot lärlingar. För de hade vart ballt som fan!

Random - Jaha Sanna, vad jobbar du med då?
Jag - Näe ja e tatuerare vettu!


Någon som vet ett tatuerings place som tar emot lärlingar!?


Jag har haft världens bästa dröm. Någonsin.

Jag drömde att jag stod 4 meter ifrån James Hetfield. 4 minimala meter. Han tittade på MIG. Fattar ni vilken underbar jävla dröm? In real life ska man vara glad över att man ens får tag i en biljett liksom. Med andra ord drömde jag något som väldigt få människor får uppleva. Nästan få människor i alla fall.

Detta har dock fått mig på tankarna att rymma upp på scenen och kräva att få en kram av honom! Men jag tror att risken är att jag blir bannad från ullevi for life och besöksförbud.


Min favvis gubbe.

ja, jag tjatar... men nu är de EN VECKA KVAR !!


love my life

Hejsan hoppsan alla glada!

Nu är jag hemma igen efter min spontana midsommar afton och övriga helgen. Midsommaren spenderade i Hjälm hemma hos Peppe med robin o kim, sedan har jag resten av helgen varit i Hede där människor kommer och går hela tiden. Kort och gott = jag är nöjd med min helg!

Imorgon är de nya tag, förhoppningsviiiiiis blir de fint väder och då ska jag tvinga människor ner till stranden med mig. JAG SKA SOLA. OCH BADA.



I brist på bilder får ni en bild på Kenickey (stavning?). r.i.p

glad midsommar people!

Jaha, då var det midsommar igen. Har precis hoppat ur duschet och ska snart (dvs när jag orkar) börja sminka mig och fixa håret. Sedan bär det av till Hede där Robin väntar. Men som vanligt har jag inget svar på vad som kommer att hända, för som vanligt är ingenting planerat... Så det blir minsann en spontan midsommar :) Så vem vet, nyktert eller onyktert, hemma eller någon annan stans, de vet man aldrig!

Ha en bra midsommar alla ni andra! (ni vet väl att man firar midsommar för att jorden blir befruktad av midsommar stången? Något sånt är det i alla fall..)


En midsommardröm

Foto - Jag
Modell - Sofie Andersson
Styling - Jag


Pluggar inför THE BIG 4!

Halvkassa bilder men ni fattar min poäng i alla fall. Men av alla dessa gubbar så är Metallica min favorit gubbar, deras musik kan jag nästan utantill. De andra behöver jag plugga lite på...




Midsommar foton och floggin molly.

Jaa. Igår fotade jag lite bilder på min syster till midsommar. Tänkte fortsätta med det temat idag fast på mig själv (lite ego får man lov att vara!) Sedan åkte hon och ja till Liseberg och titta på Floggin Molly. De va riktigt nice faktiskt!


Gullepluttarna Sandra och Philip var där....

... men de spelade mest sudoko! ;)

Sofie stod och fån log mot scenen, detta var minen på henne när hon såg att jag hade sett fån minen, hoho!

mitt nya beroende som jag har börjat missbruka

Zelda, ocarina of time. Nostalgiii så de sjunger om det!


ni bara MÅSTE titta på detta klippet!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eJWlavnM6b0#at=746

Detta är det absolut häftigaste frieriet jag någonsin sett! Ni bara måstemåstemåste se det! Det må vara 14 min långt, men de kommer en twist i mitten och klippet är aldrig tråkigt. Så titta på det nu!!

Godmorgon världen

Är fruktansvärt trött (fortfarande..) så ska försöka fatta mig kort (sånt jag inte kan då jag alltid skriver supermycket som ingen orkar läsa). Men jag måste berätta om min ilska från igår kväll.
OBS! SPOILER VARNING!
 Här har jag suttit och kämpat mig igenom boken "en dag" som handlar om en man och en kvinna som "bara" är bästa vänner, men alla som läser boken vet att de vill ha varandra. I 20 år så får man se hur de blir ihop med andra personer osv, men när de ääääntligen, jag menar verkligen ÄNTLIGEN blir tillsammans, tror ni inte att kvinno-helvetet går och dör då!!? Alltså det förstörde verkligen boken så brutalt. Andra tycker att de va sorgligt men fint. DET TYCKER INTE JAG!! Slutade läsa bums så fort jag insåg att hon dog. Jävla författare.



En bild på mitt portfolie som börjar bli lite klart nu. Eller ja, ska fota lite mer avancerade grejer nu när jag har tid att göra det, så de är väl ett work-in-process kan man väl säga.


Ja, jag terroriserar min egna blogg med onödiga inlägg

Det är bara så det är. Ville bara visa en bild på en kille ja hittade på en blogg. Han påminner väääldigt mycket om en kille jag nyligen lärt känna. Det var bara de jag ville förmedla. HAPPYFACE

 

NOOOOO!

fuckfuckfuck, alla som känner mig vet vilket fantastisk blogg-nörd jag är. Jag följde nästan alla bloggar som fanns slaviskt för en tid sedan, nu har jag dock trappat ner på mitt beroende och följer bara de bloggar som är värda att följa. Men idag såg jag till min fasa att ja inte kan se när gaybloggen uppdaterar !! NOOOO liksom. Använder mig utav bloglovin och min favvis blogg går inte att se när han uppdaterar. Blir ledsen i ögat ;(

Någon som har liknande problem...?

Jag är en duktig tjej.

Har sökt till lite olika jobb nu. Jobb som jag faktiskt tycker verkar roliga. Nu är de bäst för arbetsgivarna att de hör av sig till men för jag tror minsann att ja kommer vara en stjärna på deras jobb!

Ring.. Ring.. Bara ni slår en signal, dumdumdum...


Ingenting blir som tänkt.

Jag tror jag har haft över 10 st olika planer om hur min söndag skulle bli, och den blev inget utav de jag trodde faktiskt. Som det kan bli va! 
Vad gör jag nu då? Lyssnar på min familj på ovanvåningen, kollar lite film samtidigt som jag läser bloggar, filosoferar och försöker bli trött. Har vänt på mitt dygn så jag ber till högre makter att jag somnar ikväll. Typ det gör jag.

By the way. Tror jag och jessa ska flytta utomlands. Vi ska till ett varmt ställe där vi ska leva livet, festa, dricka söta drinkar, pussas med söta killar och sola. Och lite jobb på det. Starta om helt på nytt. Detta är en dröm jag ska göra till verklighet!
Och just de ja... Ska hitta mig min alldeles egna Alexander Skarsgård också.


Trött..

Efter 9 timmars sömn är jag fortfarande helt jävla utmattad. Jag liksom trillar ur sängen i protest när jag ska gå upp (vill ju inte sova bort hela dagarna), släpar bena uppför trappan och sätter mig här. Här hinner jag vakna till i lugn och ro.

Annars då... Ja, det är spontan fredag idag! Vet inte riktigt vad som händer idag, vet att de blir att vara med vänner, men hur, när, nyktert eller onykter.. De vet jag inte! Det är därför jag har döpt om det till spontanfredagar för man vet aldrig hur de blir!

Nu ska jag återgå till Markus Krunegård och Veronica Maggio.


Jag och Jennifer. Här var jag minsann pigg! Och lycklig. Stööört lycklig. Efter bara 6 timmars sömn. Märkligt de där med sömnen alltså.

UPPDATE: Insåg inte att jag hade skrivit MONICA maggio istället för veronica, haha. Som sagt, jag är trött !!

Har nästan vunnit vadet!

Jag gick med på ett vad för en vecka sedan. Jag slog vad om att jag och jennifer skulle vara brunare än alla hede pojkar som skulle till turkiet under en vecka. Igår var det upp till bevis. Nåja, nästan i alla fall. Men en sak var solklar, jag ÄR brunare än både Robin, Kim och Philip !!

Nä. nu ska jag ut och fortsätta jobba på brännan. Ännu är inte segern riktigt min då där är några fler pojkar som jag ännu inte träffat som jag också måste slå.. Wish me luck!

Kapten röd..?

Himlans vad tiden går fort när man har tråkigt, nu ska jag springa ner till bussen och ta mig in till KBA. Kanske blir Kapten röd ikväll, kanske blir mingel, kanske blir hede. Med vänner blir det i alla fall garanterat! Spontan kväll blir det med andra ord. Hejsan hoppsan allihopa!

Mission accomplished.

Jag klarade av ölen. Har inga bildbevis men jag har 4 vittnen i alla fall! Men grejen är att dricka ölen långsamt, man ska inte hasta i sig det, då får jag ont i huvudet typ. Ett konstigt slags ont i huvudet. Men som sagt, tar man det långsam så smakar det inte alls så farligt. Nu ska jag bara lära mig att dricka bara det under fest också. Igår blev det ju bara ett glas, en baggis med andra ord. Det svåra kommer att bli att dricka på fest. Jag återkommer till den punkten en annan dag...

Blev minsann inget Ullared idag heller, solen är inte heller framme. Så jag är HELT sysslolös nu under ett par timmar. Bara lite tråkigt, hoho.

 
Lägger upp en bild på min lilla solstråle! Synd att den lilla solstrålen inte gör så att man blir brun. Hehe.

Jag och mamma startar eldsvåda

Jag och min lilla mamma skulle vara lite flitiga och slipa trappan innan den ska målas. Så vi står där och slipar med slipmaskinen när mamma plötsligt skriker "STÄNG AV! STÄNG AV! DE BRINNER NÅGONSTANS!". Och ja, det var den käre dammsugaren (årgång 70-talet typ) som ångade av svart rök. Så vi sprang ut med denne och just nu ligger resterna av den gamle dammsugaren utomhus och alla fönster i huset är öppna.
R.I.P dammsugaren, jag kommer inte att sakna dig!

Idag mina vänner (eller ikväll snarare men vem orkar vara exakt) så ska jag lära mig att dricka öl. Tillsammans har jag de erfarna öldrickarna jennifer och sandra som får peppa mig i att klara detta! Kan redan nu känna den beska smaken i min mun. Jag ska klara det. Jag ska tycka om det. jag ska ska ska!


Nedräkningen fortsätter..



2 veckor och 6 dagar kvaaaaar!

Som det kan bli...

Har legat på stranden heela dagen med jennifer. Nu är vi sjukt bruna och fina, hoho!
Är åter hemma igen och har nu två st dreadlocks i håret. Sanna goes mini-hardcore, haha. Men de blev fint! Nu ska jag glo på Gleeeeeee. Ciao!

STRANDEN HERE I COME !!

Nu ska jag till frillesås och till jennifer och sooola på strandeeeeen! Gött mos!

sooooleeeen

Det smakar plast, rök och sprit i din mun
När du pratar verkar du jättedum, och du är alldeles för ung
Men det får duga i natt för båda vet att
Det här betyder ingenting


Jag gillar markus krunegård. Han skriver fina texter, lite märkliga och inte kanske på de bästa rimmen men han är bra ändå. Som håkan hellström! Han har inte den perfekta rösten men han är bra ändå, bara för att det är så.

Idag så har jag bara gottat mig i solen. ÄÄÄÄNTLIGEN kom solen fram! Hoppas att den håller i sig också så att ja kan jobba mera på brännan. Har bara 4 dagar på mig nu, måstemåstemåste vinna. Ja, som sagt, solat, det är det jag har pysslat med idag. Och lagat en go middag. Nu = gosa ner mig i min fina nya tv fåtölj, hoho!

Och drömma mig bort lite till något land utomlands och låtsas att ja ligger på en solstol framför stilla havet med en go drink och härligt sällskap, tur att man får drömma.


3 veckor och 3 dagar kvar



Den dagen kommer att bli den bästa dagen... NÅGONSIN. Jag ska få se mina gudar inom musikbranschen, jag ska få se det bandet som är det största bandet inom trasch metal. Jag kan fortfarande inte fatta det! Längtar så himla mycket, helt galet mycket!

vi har köpt soffa

Ja, jag och min familj var och tittade på soffa idag och vi hittade en perfeeeekt soffa för oss. En treplats soffa och två fåtöljer. Och man kan dra ut benen på soffans "kanter" (se bilden nedan) och på fåtöljerna. Riktiga Vänner-Joey-fåtöljer. Så jäkla nice!

Någon som har lust att komma och glo på film med mig i vår grymma soffa eller!?


Va hände med det fina vädret..?

Hejsan hoppsan allihopa. Vaknar upp med solsken i sinnet, men jag ser att vädret inte håller med mig idag!? Va är det hääär. Jag måste ha sol så jag kan steka. Utan stek så kan jag och jennifer inte slå vadet! Hoppas att det regnar i Turkiet........


En bild från förra sommaren. Rätt så bruna ben jaaa.

Annars då? Nääe, tittar lite på Glee och försöker hålla mig frisk. Har fått ett fall av magsjuka hemma så jag sitter endast på ett ställe och rör jag vid någonting så tvättar jag händerna direkt. För nej, jag vill INTE bli magsjuk !!

Försök slå de här bruna benen, hoho!


Tävlar med mina vänner i Hede som är i Turkiet under en vecka. Har slagit vad om att ja kommer vara brunare än dem trots att de är nere i Turkiet i en vecka. Nu hoppas jag att solen kommer fram så att ja kan fortsätta steka ;) 

Vilse i spegelhuset


Årets första dopp

De var gött, men också jävligt kallt!

(älska mobilbilder <3)

Mitt liv är så jäkla gött

Ännu har verkligheten inte slagit mig. Och vet ni vad, jag tänker inte låta den göra det heller! Nu ska jag njuta av mina vänners sällskap, njuta av denna sjuuukt underbara värme och njuta av att mitt liv är stört underbart.


FREEDOM


FÖR JAG HAR TAGIT STUDEEENTEEN !!


Åkte finfin kärra hem, en Porsche från 70-talet. Idag har jag en grym skallebank och jag har ont i nästan alla delar av kroppen. Men det var såååå värt det!

Och man kan ju inte missa mitt plakat! Det var så jag såg ut förr, bokstavligt talat. Hade aldrig på mig kläder när ja var liten. Grymmaste plakatet om ni frågar mig!

RSS 2.0