watch out ladies...

Tror ni att jag har en chans? Jag får ta och åka över till USA och lägga in en stöt ;)

ordbajsar

Ja, det skrivs inte så mycket här för stunden, men det är väl mest för att jag inte har något att skriva om heller. Det händer inte så mycket i mitt liv denna veckan. Förutom torsdag-söndag då jag åker bort, men ja kommer att ha en dator så de kommer väl dyka upp ett inlägg eller två eller fem här.

Just nu väntar jag på min kusin, vi ska åka till min andra kusin en stund och hänga lite där. Men min kusin är lite seg så jag blir nog sittandes här och vänta en stund till, hehe.

Peace out


Jessa och jag förra hösten!

YES

Då var en resa med älsklings släkten bokad! Tänker vara hemlig och inte berätta när och var vi ska åka, men det blir till vintern i alla fall och det kommer att vara varmt. LYCKLIG TJEJ.

(men några bilder kan ja bjuda på!)

Bridget Jones dagbok

Är en av de filmerna som aldrig går ur tiden. Den är (enligt mig) alltid rolig och jag gömmer alltid ansiktet i kudden varenda gång hon gör något pinsamt. Nu ska ja fortsätta skratta åt hennes pinsamma grejer! Hon har precis börjat strula runt med Daniel...

Disney-dags

Tjillevippen
Sitter i min goa fåtölj, äter nybakta kanelbullar och tittar på disney filmer. Rätt okej att spendera en söndag såhär!
Bara James som fattas, hehe.

men alltså vad HÄNDER i världen egentligen!?

I natt när jag åkte hem fick ja höra om det otroligt hemska sakerna som hänt i Norge. Visst, det sker hemska saker över hela världen men detta blev jag verkligen chockad över. Antagligen för att Norge inte ligger så långt här ifrån. Och för att de va unga, oskyldiga människor i min ålder som blev offer. 
Jag tänker på offrerna i Norge samt deras anhöriga, och jag skänker även en tanke till de människor i övriga världen som också råkar ut för sådana här tragiska saker. Det är så fruktansvärt hemskt att det finns så mycket hat i människor världen över. Efter att få höra om det som hände alla de unga i Norge fick mig att få riktigt ont i magen. Riktigt ont i magen, det är så otroligt tragiskt och jag är inte långt ifrån tårarna.

Som om det inte vore nog, fick just reda på att Amy Winehouse har dött idag. Man vet ännu inte orsaken till hennes död, men man kan väl misstänka att det var narkotikan och alkoholen som tog hennes liv. Nu tillhör även hon 27-års klubben. (För den som inte vet de så är de mååånga artister, stora sådana som dött av olika anledningar när de bara var 27 år, därav 27-års klubben.)

Usch.. Vart fan är denna världen påväg egentligen..

Impulsiva jag

Jag tycker om mitt bruna hår - MEN, jag har i stora drag alltid varit brunett i mitt liv. (bortsett från förra sommaren när jag var blond) Därför krävdes det idag lite förändring. För att spica upp det hela. Hej förändring!

(dock färgade jag ju håret igår, fredag, men vem orkar vara exakt ;))


*jagkommerintepånågonrubrik*

hej hej hej
Jag lyckades komma hem i natt, världens snällaste mami hämtade mig! Är inte den piggaste muppen idag men ska försöka ta igen mig då ja förmodligen åker iväg ikväll också. OM jag hittar min ork igen, tror jag har slarvat bort den!
Här har ni lite fin fina bilder från igår!


Ibland är livet rättvist mot mig...

Fick ett väldigt intressant samtal idag. Jag har nämligen blivit erbjuden jobb! 

ÄNTLIGEEEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ETT JOBB WIHOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!
GLAD TJEJ !!!!

Friday i'm in love!



Hejsan hoppsan alla!
Ja, då var det fredag och helg igen. LOVE IT! Kvällens planer är lite osäkra, men om jag får som jag vill blir det Trädgårn i alla fall. DEN SOM VILL FÖLJA MED SÄG TILL MIG DÅ, bra, då är vi överrens :) 
Ett problem dock. Har ingen jäkla skit aning hur ja ska komma hem, och de är inte många som kan erbjuda sovplats heller. Så jag har några alternativ:

- Sova hos en främling, Känns dock inte så säkert någonstans...
- Ta buss till Fjärås och sedan gå hem, Ja det är en bit att gå dock hehe...
- Dygna och ta första bussen hem som går vid typ.. 9? Hemma vid tio på morgonen. Krogarna stänger vid 5, hm..
- Sova i en kompis bil, tja de kan ju funka..
- Stanna hemma ikväll, GLÖM DET, JAG SKA UT!

Ja, jag ska fortsätta klura ut hur ja ska komma hem. Men en sak har jag lärt mig - saker och ting löser sig alltid!

work in progress

Jävla svenska väder. Precis när sminkningen äntligen var klar öppnade himlen sig. Så jäkla typiskt. Men trots envetna blinningar och regn lyckades ja knäppa några bilder. Dock är dessa inte riktigt klara ännu men de får ni leva med.

Foto: Jag
Smink: Jessica Axelsson
Modell: Sofie Andersson



Nytt objektiv införskaffat!

ä-n-t-l-i-g-e-n har jag fått min studentpresent av min föräldrar, dvs ett nytt objektiv! Ett Telezoom objektiv, perfekt efter som ja fotar på konserter och vill komma nära saker och ting med mera. Ska dessutom få ett macro objektiv men de hade inte fått in det i butiken ännu så de blir om några veckor. HAPPYFACE!

Smakprov på det nya objektivet dyker upp under kvällen förhoppningsvis, då jag under eftermiddagen ska ha en liten fotografering. Nu är jag en glaaad tjej!

En kväll i VBG


"jag är ett slusk, jag är ett svin, jag gillar snusk men du är fin"

Rubriken här är från Cornelis Vreeswijk låt "slusk blues".

Vet inte riktigt vart denna dagen försvann, men snart är den slut i alla fall. Spelade TV-spel med min syster i x-antal timmar, hjälpte pappa med att hyvla ved, sen var jag ute i hamnen och fotade en sväng. Nu blir det film/TV spel med wanna-be-Abbe, popcorn och min älskade cola ♥


dagen efter måndag.

hej hej hej alla!
Igår vart här fullt ös medvetslös nästan. Var och kikade på min försenade studentpresent av mamma och pappa nämligen inte bara ett - utan TVÅ objektiv till kameran! LYCKLIG TJEJ.
Sedan gick vi en promenix på något naturreservat i Åsa, och efter det var jag med min vän Simon och glodde på film. En snabb resumé!

KOM HIT OCH SPELA MINA NYA SPEL MED MIG!? :)

Hade Abbe med mig också.

Sofie.. vad är de du har på halsen?

Min syster har fått några konstiga röd/blå märken på sin hals. Hmm... Va kan de vara för nått..? Det är i alla fall något hon inte verkar vilja visa upp!


"vadååå märkeeeen *hihihi*"

"finns inget här sanna, du får inte titta mera"

"sluta titta då för fan"


BRB - BBQ med älsklings släkteeeen


HAPPYFACE


dagen efter fredag

jag är säääämst på att ta bilder. Fy skäms på mig! Men men, jag hade en kul kväll igår/inatt/imorse ändå trots att ja inte fick så många bilder. Va lite för upptagen för att ta bilder. Hehehehe

Först en snabbis förbi Natalie och lyckokramade henne inför hennes stora resa till kanguruernas land, sen drog vi vidare till Trädgårn. Jag gillar trädgårn. Där va de fullt ös medvetslös (typ), och när de var dags att gå till tåget hamnade jag och jessa på något magiskt sätt inne på berså (Jag gillar gratis inträde också, jag har mina kontakter nu för tiden, hehehe). Där inne satt jag och pratade om metallica i typ 1½timma med en trevlig prick, så ja va rätt nöjd som ni förstår!

Första tåget hem, stupade i säng vid 6 i morse, men av nån himla anledning vaknade jag kl 10.00 prick (typ) och är väldans pigg!


fin morgon sol och lagom påverkad tjejjjjj

take a bite of my heart tonight

Dåååå beger jag mig in i dimman. Ses i morgon!

och ja, jag hittade kläder så jag slapp på naken, tur för mig!!

åååh, i-lands probleeeeem

Har en garderob full av kläder, men INGENTIIING duger att ha på sig. Hoppas ni känner av min frusturation.. Jävla skit


FREDAG

Jahaaaa då va denna långa sega tråkiga vecka över och de e dags för helg. ÄNTLIGEN.
På schemat för helgen lyder följande:

FREDAG - Avskedsfest för min gamlagamla klasskompis Natalie, krogenbesök och annat trevligt.
LÖRDAG - Wheels and wings! Första gången för mig. *virgin* heheh.
SÖNDAG - Hundutställning.. Inte det roligaste eventet under helgen men bättre än att sitta hemma och häcka!

Och ja ska försöka ta lite bilder också. Glömmer äna lätt av det och de är ju roligare att titta på bilder än att läsa en text! Så ja ska göra mitt bästa.. Nu ska jag hoppa i duschen!

P.s. Skaffa aldrig dreadlocks. Kammade upp mina två (för dem som missat de har jag haft TVÅ st dreads i håret, hehe) och ja kan berätta att de dels inte finns mycke kvar av håret, de är sjukligt slitet och de tog sin lilla tid att få ur dem. Men de va roligt att ha dem så länge de varade :D

gimme gimme gimme gimme
De hade inte suttit helt fel att ha ett par såna häringa sköningar



Jobb/plugg utomlands?

Denna tanken har jag gått och funderat på sen jag bröt upp från mitt 2½ år långa förhållande i April i år. Nu är jag ju faktiskt helt 110% fri. Ingen kille, ingen skola, inga måsten, ingenting som håller fast mig.

Nu det senaste dagarna har dessa tankarna vart på mig ganska mycket. För faktum är att jag är rädd för att fastna i det hål jag är i nu (dvs inget jobb o sådär), att ja inte kommer utvecklas och uppleva saker. Jag är så rädd att om 40 år sitta och undra varför jag inte gjorde något vettigt med mitt liv.

Jag leker fortfarande med tanken att flytta ifrån lilla Sverige. Egentligen hade det nog varit stort för mig att bara byta stad, men det känns inte lika kul eller spännande. Men jag tror faktiskt att jag ska ta och göra denna resan.  Som jag tidigare skrev så finns det inget som håller mig fast här!
Ni får gärna följa min väg här på lilla bloggen, just nu är jag ju bara i "drömstadiet", inget är ju bestämt eller så. Och så får ni gärna påminna mig att se till att jag verkligen GÖR denna resan och inte bara pratar om den, haha. Jag behöver nog faktiskt bara en stor spark i röva sen så kommer jag nog iväg.

Ingenting kan hindra mig, och det är en väldigt skön, men skrämmande känsla. Men jag vill leva livet medans jag ännu har det.


Liten sanna börjar bli stor och ska komma ut och uppleva livet.

Hästisar!

Tog mig en tripp till min kusin som nyligen köpte häst nr 2 igår. Hon har en pålle sedan tidigare, Gerran, och nu har Gerran fått sig en polare vid namn - AJAX! Ja, Je taime Ajax för att vara exakt..

Till vänster har vi Gerran och till höger Ajax, fina pållar!

Under uppbyggnad

Lille bloggen min ser ju ut som hej-kom-och-hjälp-mig, JAG VET. Detta ska jag fixa någon vacker dag, men inte denna vackra dagen.

Söt-varning

När man är ute och åker båt på havet så är ju säkerheten rätt viktig. Dvs så krävs det flytväst för människor i alla åldrar.

Detta gäller även små vovvar! Millou är dock inte lika förtjust i idén. När jag tog på henne flytvästen stod hon mest stilla. Vägrade röra på benen. Stod bara och stirra på mig. Tror hon försöker säga "vafaaaan har du tatt på mig kvinna!? Skitläbbigt ju, kan ju inte röra benaaa!".

Som sagt. Säkerheten är viktig, även för små hundar som min lilla loppa. Millan, hjärtat mitt, du får gilla läget ♥

*kommer inte på nån rubrik*

Hejsan hopsan alla glada!
Nu är jag hemma igen efter en helg i hede. Jag kör en snabb förklaring om vad jag har haft för mig:

Fredag - Falkenberg hela dagen med lite släkt, och en masssssa regn på de.
Lördag - Åka bååt, Hede, grilla gott, dricka gott, gott sällskap.
Söndag - Skrapsår, blåmärken, konstiga videoinspelningar på mobilen, sängliggandes framför en TV, filmkväll.
Måndag - sova i stoooor säng, hem, solaaaa, åka ut båååten strax.

De va en snabbis de dära! Men jag är nöjd med min helg. Åt inte mycke mat igår och nu har ja ont i magen för att ja har ätit. Dumma mage ska ju bli GLAD när den får mat. Inte ska den va suris och göra ont. Knepigt de dära va.

I natt kommer jag sova supergott i min säng i alla fall, har äna längtat lite smått efter den. Ingen säng slår sin egna säng, så är de bara!



Ölkyckling. Dock grillades denna i torsdags inte i helgen. Men you get my point ändå

Värdparet!

En styck mörbultad arm efter att philip åkte kana i trappan.

O så va de ju fler människor men dem hamna ju inte på bild.

Tidvis.

det har tidvis gått bra
tidvis har skakandet lagt sig
ibland har jag vaknat på morgon
och gjort det jag ska

men jag har saknat din hand
har saknat din röst
ensamma dar har jag saknat ditt huvud
mot mitt bröst

somliga dar
tar jag in vad jag hör
det går kvällar ibland när jag inte
ens undrar vad du gör

Lite musik såhär på morgonkvisten. Satt uppe i natt och tittade på en film som är baserad på Tina Turners liv. Tro't eller ej men den va faktiskt bra! Sen har hon ju faktiskt gjort en del bra låtar.
Har farit och flängt denna veckan lite överallt, idag ska jag sola (ä-n-t-l-i-g-e-n) och ikväll ska jag grrrilla. Livet är lite skönt ändå.

The best feeling is you look at him - & he is already staring.

Godmorgon. Vaknade av hundflocken här hemma bestämde sig för att skälla/vråla/yla i kör. Ljuv musik.. Not. Nu är jag i alla fall uppe så lite tur är väl de.

Sitter och kikar lite på resor. I Januari/februari 2012 så har min släkt och jag bestämt oss för att ta och hyra en lägenhet i typ Spanien där vi ska vara och ha de göööööttttt. En repris på resan vi gjorde för 1½ årsedan. Ska bli gött som fan, för om ja känner det svenska vädret och mig själv väl så kommer de va 100 minus grader och ja kommer bara vilja försvinna ifrån all kyla.

Nu ska jag gå och och be om att få lite sol så att ja kan få sola. Amen.


FUCK YOU, JÄVLA SVT!!!!

Tur att youtube finns.... Jävla skit.

det finns inga ord

http://www.youtube.com/watch?v=m6lrtL3G4ZU

Får gåshud och tårar i ögonen. TITTA FÖR FAN!

duktiga jag

idag har ja varit ett så snällt barnbarn, har varit hos min mormor och städat lite för henne. Sen fick ja lite städ-panik och åkte hem och städade mitt egna rum också. Är förvånad över att de blev så rent på så kort tid. Som sagt, duktiga jag! Nu skiner o glittar det litegrann i rummet. Eller så är de bara jag som har fått damm i ögonen. Inte helt omöjligt!

Annars vet ja inte hur kvällen blir, kanske får besök, kanske åker iväg eller så blir jag bara hemma. Men i morgon ska jag tvinga jennifer att åka till stranden med mig! Om vädret tillåter då alltså. Ni som läser som jag känner och känner er sugna att haka på - HÖR AV ER TILL MIG DÅ! :) Bra, då är vi överrens.


Kan inte låta bli

Sitter och tittar på konserten på SVT play just nu. Har spolat fram till när de spelade One. Jag dör åter igen av lycka. Det var det bästa (enligt mig) på hela konserten!

Mina egna bilder från igår

Bildbomb, wohoo!


Kön utanför Ullevi. Massa killar med tatueringar och muskler som tog av sig tröjorna i värmen. Behöver inte säga mer än så.

Trångt som fan i kön!

Denna bilden föreställer hur trångt det var. Den grå tröjan är jag, den svarta är killen framför mig (vars armhåla var i mitt ansikte..................) och vit/gula tröjan är jessa.

Kom nära scenen = NÖJD TJEJ !!!

Fick en tröja av mammis efter konserten också!

Nu är jag extreeeeemt trött. Man blir inte direkt piggare efter att ha varit på hårdrockskonsert och sen Ullared dagen efter det. Nu längtar jag efter min säng.. Men först! Nationalrätten i Sanna-land - TACOS!

DEN ABSOLUT BÄSTA KVÄLLEN I MITT LIV.

Oh herrrrrrre guuuuuuuuud. Det går verkligen inte att beskriva med ord hur min kväll var igår, hur det kändes. Igår kväll va en dream-come-true för mig. Jag har drömt om att få se Metallica live sen jag fastnade för deras musik när ja va 13-14 år. Igår va helt jävla magiskt, overkligt, fantastiskt, UNDERBART! Kan inte fatta att jag har sett dem, mina älsklings gubbar! Nyp mig i armen någon!?

Dagen började med igår att ja inte kunde somna kvällen innan + att ja vaknade alldeles för tidigt också, så pirrig och förväntansfull var jag. Så vid 1 tiden kom jag och Jessa fram till kön. Där stod vi och en massa killar (de va faktiskt inte så många tjejer där) i ungefär 3 timmar och svettades ur all vätska som fanns i kropparna på oss.
Sen blev det ääääntligen insläpp kl 4 typ. Lite kalabalik men väl inne hamnade vi längst fram i publiken(!!) (om man bortser från dem som stod framför oss i en egen "hage" som hade VIP band). Så där fick vi stå ytterligare 2 timmar innan det hela började.

Hittade en kompis längs med staketet också! ca 15 m ifrån där jag stod. Lite roligt att hitta en person man kände bland 55 696 personer.

Anthrax va okej, Megadeth sög och Slayer, ja då vaknade människorna som stod bakom oss. De va som mest knökat när slayer spelade, då kände vi ett redigt tryck från dem som va bakom oss. Jag som har trott att ja skulle bli ihjäl krossad/trampad kunde stå där lugnt och fint, de va inget som helst tryck alls, trångt var det! Men man klämdes inte ihjäl.

Sen..... SEN KOM METALLICA !! Och de går fan inte att beskriva, de va bäst, de va otroligt häftigt, ja orden räcker fan inte till. Kan fortfarande inte fatta att jag har sett dem live. Jag tänker åka och se dem igen om jag så måste åka utomlands, för de va UTAN TVEKAN den bästa konserten jag varit på! Metallica körde fan över Ullevi!!!



Jag ska för övrigt gifta mig med James. Eller åtminstånde bli hans groupie eller älskarinna eller nått. Gillar i vanliga fall inte äldre män men när de gäller James så skulle jag aldrig säga nej! Kan titta på honom i evigheter. OCH HANS RÖST. OMG. ME LOVE. En otroligt häftig snubbe.

De va en sjukt bra show överhuvudtaget, de va verkligen en grym konsert. JAG VILL SE MEEEEER. Så sjukt häftigt... Ja, nu tror jag ni har fattat hur stort detta va för mig, haha. Men stod upp i ungefär 10 timmar igår, så hade redigt ont i ryggen och fötterna. Men efter en natts sömn så gick det över. Om inget annat så gjorde det mig ingenting att de gjorde ont, för det var så värt det! Och det var värt all väntan med dessutom.

Nu ska jag och lilla familjen bege mig till Ullared! Må va lite seg i kroppen men de får va hänt. Nu ska jag shoppa nödvändigheter. TJINGELING.

P.s. Jag kommer prata om detta i flera veckor fram över.... Bara så ni är förberedda ;)


Tidsinställt inlägg

Jaha. Vid denna tiden antar jag att jag står och hyperventilerar i väntan på att metallica ska komma ut på scenen (om de inte redan har gjort det för då står jag antagligen och grinar av glädje och armbågar mig förbi alla fulla 20-30-40-50 plussare, hehehe). Detta är antagligen den bästa kvällen i mitt liv. Och jag hoppas att jag verkligen njuuter av den. Embrace the moment.

Kvällsnöjen

Hej.

Idag var jag i stan och handlade lite efterlängtade kläder. Impulsiva köp, de är dem bästa köpen.
Sen åkte jag och jessa och glodde på bio! Baksmällan 2!

Den var faktiskt rolig, roligare än ettan. Så den rekommenderar jag!
Sen så hatar jag västtrafik, banverket och vägverket. Alla tåg, (ALLA ALLA ALLA TÅG) i hela västkusten är ikväll/inatt/imorgon inställda för att de håller på och bygger/lagar rälsen. Så kom hem senare än planerat men det funkar!

Nu.... NU PEPPAR JAG SÖNDER !!!!!!! I morgon kl 12-isch åker jag och jessa in och börjar köa... Det pirrar i hela kroppen min, jag kan verkligen inte fatta det! Jag ska få höra min älsklingsgubbe James sjunga för mig... mmmh.. Så det blir nog inga fler inlägg förrens jag är hemma i morgon. Eller på måndag. Vi får väl se. Nu, nu ska jag lyssna och peppa så jag kan alla texter i morgon.

Puss o nattinatti <3

EN DAG KVAAAAR!! IIIH !!!


RSS 2.0